Natuur en beweging

Welkom op buitenpraktijken.nl. Een onderdeel van De Lerende Praktijk dat zich helemaal richt op de kracht van natuur en duursport als noodzakelijk ingrediënt bij (herstel van) geestelijke gezondheid. Op basis van persoonlijke ervaringen, professionele kennis en wetenschappelijke bronnen ben ik er van overtuigd dat natuurbeleving en beweging onmisbaar zijn voor ons geestelijk welbevinden. In onze ontwikkeling naar onze huidige leefstijl zijn we denk ik wat moois kwijtgeraakt. Buitenpraktijken gaat op zoek naar hoe we natuur en beweging weer meer kunnen integreren in ons leven. De focus ligt hierbij op ‘buitenpraktijken’ als onderdeel van onze scholing en ontwikkeling & ‘buitenpraktijken’ als onderdeel van geestelijke gezondheidszorg. Op deze website deel ik de inzichten die ik zelf op doe. Ook vind je hier het huidige aanbod van buitenpraktijken waarvoor je kunt inschrijven.