Braving the Wilderness…

is de titel van een boek, dat Brené Brown heeft geschreven over ons menselijke verlangen naar verbinding. Een titel die aansluit bij de eerste tocht die ik organiseer, met als thema: ‘Leven In Verbinding’. Het mooie is dat we de natuur niet alleen als metafoor gebruiken. We gaan de uitdagingen, rijkdom en rust van de natuur ook ervaren. Daarbij gaan we tijdens onze tocht op verschillende manieren onderzoeken hoe we verbonden zijn met mensen om ons heen. Hoe ziet verbondenheid er uit? Wat willen we leren? Hoe kunnen groeien in het aangaan van gezonde relaties? Aan het einde van de dag ben je zeker weten heel wat stappen verder…

Deze eerste tocht hebben we gelijk twee keer gepland, op vrijdag 8 november en op maandag 16 december. We vertrekken om 9.30 vanaf Hotel de Wageningsche Berg. Zie ‘aanbod’ en ‘dagtochten’ voor meer info en aanmelden.