(Dag)tochten & retraite

Houd jij van ervaringsgericht leren? Wil je nieuwe inzichten opdoen in een natuurlijke omgeving? Heb je zin in een uitdaging? Meld je dan aan voor een dagtocht van Buitenpraktijken.

In een dagtocht verkennen we mooie stukken van de Nederlandse natuur. Tegelijkertijd ontdekken we hoe we er zelf voorstaan. Als begeleider van deze tocht neem ik je mee op een reis naar buiten, maar ook naar binnen. Door de dag heen ga je ervaringen opdoen die je meer zicht geven op wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wilt. De meeste tochten hebben een specifiek thema. Zie aanbod. Het is ervaringsgericht leren in de buitenlucht. Deze dagen zijn uitstekend geschikt als je op een verfrissende manier dilemma’s of keuzes wilt overdenken. Door de dag heen laat ik je een aantal oefeningen doen die je op een andere manier naar jezelf of een situatie laten kijken. Daarnaast ervaar je de rust die een dag in de natuur je brengt. Het wordt een dag met een mooie balans in fysieke en mentale uitdaging!

De dagtochten hebben meestal hetzelfde begin- en eindpunt. Als het eindpunt anders is staat het erbij vermeld. Meld je hieronder aan voor één van de tochten.

Outdoor Retreat Hoge Venen
Als je er even helemaal uit wilt, als je behoefte hebt aan bezinning, aan rust of als je juist nieuwe wegen wilt ontdekken dan is deze retraite wellicht iets voor jou. Er is in deze drie dagen tijd voor ervaringsgerichte oefeningen, verbondenheid met en leren van de natuur, bezinning en goede gesprekken bij een kampvuur.

Aanmeldingsformulier Dagtochten en retraite